avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua , Am o înființare poprire pe o anumita ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua , Am o înființare poprire pe o anumita suma de catre ...

Bjna ziua ,
Am o înființare poprire pe o anumita suma de catre un executor. La cerinta verificării soldului rămas de plata, executorul mi-a comunicat o valoare mai mare decât cea emisa, spunând ca banca are dreptul la penalități lunare. Eu știam ca odată ajuns la biroul executoresc, suma rămâne fixa. Este posibil asa ceva?
In principiu aveti dreptate, vedeti insa care este titlul executoriu, ce zice in el. Indiferent cum gasiti temei, daca doriti sa contestati, aveti doar 15 zile de la momentul la care ati aflat, altfel platiti suma comunicata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falsa executare silita cata78 cata78 Buna ziua . Probema mea e urmatoarea : in 2012 mi s-a stabilit o pensie de intretinere pt un minor in cuantum de 200 lei. Astazi am primit la servici poprire ... (vezi toată discuția)
Plata contributii anaf CI Ioana Butan CI Ioana Butan am o societate si in urma declaratiilor firmei privind contributia de asigurari, de concedii, taxa pe valoare adaugata au fost stabilite in sarcina noastra mai ... (vezi toată discuția)
Poprire corecta? robertsega32 robertsega32 Am primit de la un executor judecatoresc o adresa de infiintare a popririi pe numele unui salariat. Este suficienta aceasta pentru a-i opri bani din salariu ... (vezi toată discuția)