avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită plata contributii ANAF
Discuție deschisă în Executare silită

plata contributii ANAF

am o societate si in urma declaratiilor firmei privind contributia de asigurari, de concedii, taxa pe valoare adaugata au fost stabilite in sarcina noastra mai multe obligatii de plata. termenul de plata a expirat si pentru ca este o suma mare ANAF in cadrul unui dosar de executare a emis mai multe titluri executorii si a infiintat poprirea asupra disponibilitatilor banesti. Ce as putea face ca sa atac aceste titluri si cererea de poprire. Solutii. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 19:38, 14 Aprilie 2010
obligatiile de plata nu au fost stabilite de catre cineva, dvs. le-ati declarat, codul fiscal din romania bazandu-se pe sistem declarativ.
dupa expirarea termenului legal de plata, fiscul este indreptatit sa instituie masuri de executare silita, incepand cu somatia de plata, insotita de titlu executoriu.
daca in termen de 15 zile de la comunicarea somatiei, sumele inscrise in titlul executoriu nu sunt achitate, se instituie poprire pe disponibilitatile banesti ale debitorului s/sau sechestru pe bunurile mobile/imobile proprietate ale acestuia.

acum va intreb? de ce doriti sa contestati titlurile executorii? credeti ca inspectorii au facut abuzuri? care este problema de fond?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi executat silit in calitate de asociat al unui af? indii indii Sunt asociat intr-un AF . Ficul ma poate executa pentru datoriile pa care le inregistrez pe cod fiscal la locul de munca unde lucrez acum, altul fata de cel ... (vezi toată discuția)
Plata anaf CI Ioana Butan CI Ioana Butan am o societate si in urma declaratiilor firmei privind contributia de asigurari, de concedii, taxa pe valoare adaugata au fost stabilite in sarcina noastra mai ... (vezi toată discuția)
Dubla cesionare/creanta-la administratia financiara bogdan.netejoru bogdan.netejoru Buna ziua, Va rog sa aveti amabilitatea de a citi randurile de mai jos: Am un Srl o agentie de publicitate, un furnizor a dus toate facturile restante la ... (vezi toată discuția)