avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Temei plângere contravențională
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Temei plângere contravențională

In legatura cu un Proces Verbal de Contraventie, exista oare MOTIV DE NETEMEINICIE/NELEGALITATE, prin care pot formula PLANGERE CONTRAVENTIONALA la INSTANTA COMPETENTA, avand in vedere ca PV- ul intocmit la SEDIUL SECTIEI DE POLITIE:
nu a fost semnat de niciun MARTOR ASISTENT deoarece scrie in pv citez "SANCTIUNEA CONTRAVENTIONALA A FOST INTOCMITA LA SEDIUL SECTIEI DE POLITIE"
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 28 Noiembrie 2024
Florin Valentin S, utilizator

Alte discuții în legătură

Proces verbal de contraventie stelian07 stelian07 Mi s-a intocmit PV de constatare contraventie pentru o depasire neregulamentara discutabila. Am semnat Procesul Verbal fara a face mentiuni la rubrica ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal de contraventie - am vorbit la telefon in timp ce sofam xp-kry xp-kry Astazi ma deplasam cu masina spre iesirea din oras , mi-a sunat telefonul , am raspuns , din fata venea o masina de politie (LOGAN VAN ) , care a pus in ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis auto nicolaeana1980 nicolaeana1980 Buna. Ma numesc Ana si pe 05.07 am fost oprita de politie in intersectia Dorobanti cu Charles de Gaulle pt ca am \"fortat galbenul\". Nu am semnat procesul ... (vezi toată discuția)