avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... AMENDA 500 DE LEI CA NU M-AM PREZENTAT LA POLITIE IN ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

AMENDA 500 DE LEI CA NU M-AM PREZENTAT LA POLITIE IN URMA INVITATIEI PRINTR-UN APEL TELEFONIC...

In urma unui CONFLICT cu un vecin (vecin care este ruda cu o persoana cu o functie foarte inalta in STATUL ROMAN si anume secretar de stat in M.A.I) am formulat mai multe PETITII in ultima perioada, iar la ultima petitie am fost contactat telefonic de un agent de politie care mi-a transmis ca o sa faca verificari si ca o sa revina cu un telefon pentru a ma deplasa eu la sectia de politie, ulterior la o saptamana am primit un aviz la posta cu confirmare de primire, am fost am ridicat plicul in care SURPRIZA...se afla o AMENDA de 500 de lei pentru motivul ca nu m-am prezentat la sectia de politie, in urma discutiei TELEFONICE si presupusei invitatii tot TELEFONICE a acestui agent de POLITIE, intrebarea mea este URMATOAREA:
NU TREBUIA SA EXISTE O INVITATIE SCRISA/OFICIALA PENTRU A MA PREZENTA, EU CONSIDER TOTAL ABUZIVA ACEASTA AMENDA, AVAND IN VEDERE PERSOANA RECLAMATA
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 28 Noiembrie 2024
Florin Valentin S, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:17, 28 Noiembrie 2024
Puteți face contestație în care invocati aceste aspecte..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este o invitatie la politie si de ce o primim ? lucie lucie Am si eu o intrebare : sora mea a primit astazi o invitatie la BIROUL POLITIEI DE PROXIMITATE in care este invitata sa se prezintz la politie, fara a se ... (vezi toată discuția)
Care este legea care ii interzice să intri cu telefonul la purtator (in buzunar), în audiență? Cretu Jan Marian Cretu Jan Marian [b]Care este legea care ii interzice să intri cu telefonul la purtator (în buzunar), la Audiență, sau oriunde te-ai duce având în vedere că:[/b] [b]1) ... (vezi toată discuția)
Declarare persoana disparuta automtics_rules automtics_rules Buna ziua, care este procedura pentru declararea unei persoane disparute ? Am sunat la 112 si m-au intreptat catre sectia de politie din Crangasi. Aici ... (vezi toată discuția)