avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună seara!l Am venit în România de am transcris ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună seara!l Am venit în România de am transcris certificatul ...

Bună seara!l Am venit în România de am transcris certificatul de căsătorie albanez. Azi am primit certificatul de căsătorie romanesc. Și am observat, unde scrie locul nașterii al soțului meu ,scrie în felul următor : localitatea FIER , județul ALBANIA . Si vreau sa știu dacă exista vreo greșeală. Vreau sa mai zic ca așa scrie și în certificatul de căsătorie albanez

Alte discuții în legătură

Casatorie cu persoana albaneza Tatiana Ichim Tatiana Ichim Pentru a ma casatori eu cetateanca al Rom cu cetatean al Abaniei. integistrarea casatorie va fi jn Albania de ce acte am nevoie el mi-a zis ca am nevoie de. ... (vezi toată discuția)
Am doi copii nascuti in afara casatoriei, tatal biologic nu ... dariaioana1974@gmail.com dariaioana1974@gmail.com Am doing copii nascuti in a fara casatoriei tatal biologic nu are pretentii Sai poarte numele iar tatal din certificat adica sot in acte este decedat eu vreau ... (vezi toată discuția)
Consulatul a inregistrat gresit data de nastere a copilului in certificatul de nastere si in certificatul de inregistrare a casatoriei in documentele romanesti white chocollate white chocollate Buna ziua. Problema mea a inceput in aprilie.m-am prezentat la ambasada romaniei in islamabad sa inregistrez casatoria si nasterea copilului.am asteptat pana ... (vezi toată discuția)