avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună seara!l Am venit în România de am transcris ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună seara!l Am venit în România de am transcris certificatul ...

Bună seara!l Am venit în România de am transcris certificatul de căsătorie albanez. Azi am primit certificatul de căsătorie romanesc. Și am observat, unde scrie locul nașterii al soțului meu ,scrie în felul următor : localitatea FIER , județul ALBANIA . Si vreau sa știu dacă exista vreo greșeală. Vreau sa mai zic ca așa scrie și în certificatul de căsătorie albanez
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 03:33, 29 Noiembrie 2024
Ar fi trebuit mai întâi sa verificați certificatul albanez daca este corect întocmit , in România doar s-au transcris datele de pe el , de unde vreți sa știe cineva daca e corect sau nu ???

Etsy123 a scris:

Ar fi trebuit mai întâi sa verificați certificatul albanez daca este corect întocmit , in România doar s-au transcris datele de pe el , de unde vreți sa știe cineva daca e corect sau nu ???

PĂI PE CERTIFICATU ALBANEZ SCRIE ÎN FELUL URMĂTOR: LOCUL NAȘTERII: FIER,Albania . Atât scrie . Iar cei de la starea civilă ,la localitate au scris ca este Fier, iar ca și județ au scris Albania . Eu doar am întrebat dacă este vreo problemă , sau poate o mai pățit cineva ca și mie

Mirabela503 a scris:

Etsy123 a scris:

PĂI PE CERTIFICATU ALBANEZ SCRIE ÎN FELUL URMĂTOR: LOCUL NAȘTERII: FIER,Albania . Atât scrie . Iar cei de la starea civilă ,la localitate au scris ca este Fier, iar ca și județ au scris Albania . Eu doar am întrebat dacă este vreo problemă , sau poate o mai pățit cineva ca și mine

Mergeti inapoi la starea civila sa-l anuleze si sa va elibereze altul cu datele scrise corect , nu este normal sa fie trecuta tara la judet sau sa va explice ei de ce au trecut asa . E mai bine sa rezolvati acum decat sa aveti probleme mai tarziu .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere fara diacritice dar numele mamei cu diacritice gabriela1819 gabriela1819 Vreau sa stiu si eu daca cineva a mai intalnit o situatie ca a mea: certificatul fetitei mele este eliberat de ambasada Romaniei la Dublin iar numele de ... (vezi toată discuția)
Casatorie in strainatate hans70 hans70 buna ziua ,sunt vaduva de 2 ani ,si am certificatu sotului de deces si casatorie ,intrebarea este ca eu sunt in elvetia si urmeaza sa ma casatoresc ,mai ... (vezi toată discuția)
Corectarea numelui in certificatul de nastere madalina_petrut madalina_petrut Ma numesc Popa (cas. Petrut) Ioana Madalina si sunt studenta in anul 6 la UMF Tg.Mures. Problema mea este urmatoarea: in certificatul de nastere prenumele de ... (vezi toată discuția)