avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara,am o întrebare, dacă pe un teren santem ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara,am o întrebare, dacă pe un teren santem moștenitori ...

Bună seara,am o întrebare, dacă pe un teren santem moștenitori doua persoane în urma partajului succesorale fără cote parte,unul din moștenitori are datori,executorul judecătoresc poate pune sechestru pe terenul pe care exista doi moștenitori,și dacă da cum.
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 16:51, 30 Noiembrie 2024
Buna ziua

E cam ciudata exprimarea dvs, partaj fara cota-parte. Partajul asta presupune, impartirea.

Teoretic si practic se poate pune sechestru si vinde cote-parti din bunurile imobile.

Sechestrul se noteaza in cartea funciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare fara acord mostenitori dannyc dannyc Buna ziua, Problema: acum 2 luni, bunica mea a vandut fara sa ma anunte (pe mine, pe fratele meu si pe mama mea) un teren si fara sa ne acorde o suma la care ... (vezi toată discuția)
Cine preia creditul sotului daca acesta a fost contractat inainte de casatorie? minouche minouche Sotul meu a decedat.Are doua credite neachitate contractate inainte de casatorie.Are 2 copii din alta casatorie mostenitori.Avem 2 imobile in comun cumpmarate ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil cota parte zuzzu zuzzu Casa cu terenuri ( intravilan si agricol) si succesiune facuta intre cei 3 mostenitori legali(sotul defucntei si cei 2 copii). In urma succesiunii facute, ... (vezi toată discuția)