avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Consecinte viza de flotant
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Consecinte viza de flotant

Buna seara,
Locuiesc intr- o garsoniera confort 2 cu fetita mea. de curand o colega care este casatorita cu 2 fetite, mi-a cerut sa ii fac viza de flotant sau poate chiar mutatie pentru ea pentru a o duce pe fetita ei cea mare la o scoala de langa blocul meu. Scoala are profesori si rezultate foarte bune,
Mie mi se pare ceva riscant pentru mine, la o verificare simpla nimeni nu crede . Cate persoane pot sa locuiasca intr o gasoniera? As dori sa stiu ce consecinte reale pot aparea. Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 28 Noiembrie 2024
clahomastreet, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:27, 29 Noiembrie 2024
Daca va raportati la Anexa nr. 1 din Legea 114/1996 - EXIGENTE MINIMALE pentru locuințe , printr-o simpla comparatie dintre suprafata utila din lege si suparafata utila a garsonierei mentionata in actul de proprietate, atunci veti vedea cate persoane ar putea locui acolo.

Consecinte nu pot fi, avand in vedere practica uzitata in acest sens.
Puteti locui 10 persoane, adica dacă mergeți sa luati in spațiu pe a 11-a ,nu se mai poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprafata minima locativa ContSters290800 ContSters290800 Exista o suprafata minima locativa/persoana cand se da un imobil(apartament) spre inchiriere? Unde gasesc informatii? Multumesc! (vezi toată discuția)
Numarul maxim de persoane prezente in apartament, cu chirie Legionarul_11k Legionarul_11k Buna seara. Am intentia de ma muta impreuna cu niste prieteni intr-un apartament situate in orasul Craiova, jud Dolj pentru a lucre la firma unuia dintre ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant ada2113 ada2113 am facut viza de flotant unei persoane intr-un imobil pe un an(avea nevoie pentru scoala de soferi), as dori sa stiu ce obligatii am eu ca proprietar in acest ... (vezi toată discuția)