avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... viza de flotant
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

viza de flotant

am facut viza de flotant unei persoane intr-un imobil pe un an(avea nevoie pentru scoala de soferi), as dori sa stiu ce obligatii am eu ca proprietar in acest caz si ce drepturi are chiriasul. Am dreptul daca nu va fi totul in regula sa-l dau afara in aceasta perioada de un an?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 16:01, 14 Iulie 2009
Lecturati Capitolul 3 ( inchirierea locuintei) din Legea nr.114/1996 privind legea locuintei.
Succes!
buna ziua
drepuri aveti multe dar vedeti si contractul de inchiriere ce clauze are si apoi mai discutam .
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Iunie 2009
ContSters58959, utilizator
Buna ziua! Sunt militar si prin natura meseriei voi fi obligat sa locuiesc cu chirie in alta localitate. Este necesara viza de flotant?
Da.
ada2113 a scris:

am facut viza de flotant unei persoane intr-un imobil pe un an(avea nevoie pentru scoala de soferi), as dori sa stiu ce obligatii am eu ca proprietar in acest caz si ce drepturi are chiriasul. Am dreptul daca nu va fi totul in regula sa-l dau afara in aceasta perioada de un an?

E tangential cu "dosarul carnetelor de conducere?". Pai, ce-ar putea sa nu fie-n regula? Sa fie scandalagiu? Sa va darame camera? Ii spuneti sa fie cuminte ca altfel il spuneti la ziar......:)) si puneti presa pe el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza flotant-dpdv proprietar picai picai Buna, am un chirias, contract nou. L-am inregistrat la Ad.Financiara. Am gasit pe net [EDITAT] textul: Actele necesare obtinerii vize de flotant Cerere ... (vezi toată discuția)
Legea pentru locuinte bogdan_Asdasd bogdan_Asdasd Buna ziua, Imi puteti comunica va rog care este legislatia in vigoare pentru locuinte. Din ce stiu eu, anexa 2 din legea 114 s-a abrogat. Imi puteti da o ... (vezi toată discuția)
Ultima lege a chiriilor...? Naganori Naganori Buna ziua, Stiti cumva care este ultima Lege a Chiriilor în vigoare? Multumesc! :) (vezi toată discuția)