avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Valoare - consum materiale inreg.eronat in 2008
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Valoare - consum materiale inreg.eronat in 2008

Buna ziua,
Am si eu 2 nelamuriri de rezolvat:
1. daca am inregistrat consum de materiale in nov.2008 la o valoare mai mare cum pot sa rectific acum in decembrie 2009 consumul de materiale?

De ex. am inreg. 601=301 cu 15000 si trebuia doar 5000?

2.daca s-au inregistrat facturi eronat in contul 231 in anul 2007 si 2008 mai pot sa le fac stornare si sa le operez in alt cont de materale auxiliare, dar tot in decembrie 2009?

Va multumesc pt raspunsurile dvs.

Cel mai recent răspuns: MALAMUT , Consultant fiscal 18:16, 9 Februarie 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum intern florina ciubotariu florina ciubotariu lucrez intr-un depozit materiale constructii.s-a folosit var si ciment din cel adus la vanzare .va rog frumos sa-mi spuneti cum o sa-l ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu materiale pentru amenajare sediu turcalexandra turcalexandra Am achizitionat materiale pentru amenajarea sesiului gen vopsea, gresie, faianta, obiecte sanitare Cum este corect sa inregistrez in contabilitate aceste ... (vezi toată discuția)
Regie proprie costicul costicul Societatea construieste in regie proprie o cladire. Ajutati-ma sa inteleg. Facturile cu materiale de constructii - 3021=401 sau 404? Apoi : 231=3021 La ... (vezi toată discuția)