avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Sunt separat de sotia mea de 3 Ani. Fiecare ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Sunt separat de sotia mea de 3 Ani. Fiecare dintre ...

Buna ziua!
Sunt separat de sotia mea de 3 Ani.
Fiecare dintre noi avem domicilii diferite nu departe unul de altul circa 50 km.
Din relatia noastra a rezultat UN copil.
UN baietel Mai exact.
Noi ne-am despartit inainte ca copilul sa se nasca!
Dupa ce a nascut am fost la domiciliul actualului ei concubin unde si locuieste sa imi vad copilul.
Am fost refuzat fara nici UN motiv de acest individ si de mama copilului.
In delungul a 3 Ani am incercat de Mai multe ori sa imi vad copilul dar am fost si sunt refuzat in continuare.
Practic nu mi-am vazut sau tinut copilul in brate niciodata!
Este foarte dureros pentru mine!
Ce pot face?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Actiune in instanta pentru a vi se stabili un program de vizita.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,
Aceasta situatie se va rezolva prin intermediul unei acțiuni civile, introduse impotriva soției, prin care cereți stabilirea unui program de vizita a minorului.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trei ani de zile este mult pentru un copil, vorbiti cu un avocat, incercati amiabil intai, platiti pensie, propuneti sa vedeti copilul in prezenta doamnei, incercati intai cu frumosul, dar cu ajutor juridic, vad ca fara nu a functionat pana acum. Nu lasati sa treaca timpul, lucrurile vor fi tot mai dificile pentrru copil in timp.
Ultima modificare: Vineri, 29 Noiembrie 2024
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de vizitare a minorului nicoleta15 nicoleta15 Buna seara! Am divortat anul trecut in luna iulie, minorul rezultat in urma casatoriei (care avea 10 luni la data respectiva)findu-mi incredintat. Tatal ... (vezi toată discuția)
Ce este hartuirea? ContSters193379 ContSters193379 cand se poate vorbi despre hartuire? in urma unor probleme legate de programul de vizita al copilului,cu fostul sot si concubina acestuia,ca urmare ca ... (vezi toată discuția)
Un pic de ajutor va rog - lamuriri despre exercitarea in comun a autoritatii parintesti tzapone tzapone 1)copilul este crescut de mine de la varsta de 11 luni ,iar in prezentare aproape 3 anisori, la fond sotia a castigat procesul sa stabilit custodie comuna si ... (vezi toată discuția)