avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tatal meu a fost pe front la inceputul razboiuului in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tatal meu a fost pe front la inceputul razboiuului in 1941.,A ...

Tatal meu a fost pe froht la inceputul razboiuului in 1941.,A fost luat prizonier inseptembrie 1941 de catre Rusi Sovietica,. A fost trimis in lagarul de prizonier din Rusia iar in 1942 a murit in lagar (avem comunicarea CRUCEA ROSIE ROMANA din anul 2015 ) In 1942.
Mama a primit pensie IOVR pana in 1947 cand statul roman prin politica sa ( a luptat impotriva Rusiei Sovietice).
Odata cu schimbarea regimului politic a intrat in drepturile pensionar IOVR timp de c.a 4-5 ani ,pana in 2002 cand a decedat.
Intreb : daca eu in calitate de fiu pot intra in drepturi financiare (si care? ) urmare legislatiei actuale si conventiilor incheiate intre Romania si Federatia Rusa ?

Va multumesc anticipat ,Tatal

N.Dutu

Alte discuții în legătură

Sunt fiul familiei decedate (tata si mama). tatal meu in timpul ... dvneagu28 dvneagu28 Sunt fiul familiei decedate (tata si mama). Tatal meu in timpul celui de al 2-lea razboi mondial a fost capturat si trimis in lagarul de prizonieri din ... (vezi toată discuția)
Legea 232 din 2020 Bukos Bukos Bună ziua. Unde aș putea afla ce s-a întâmplat cu bunicul meu care a participat la cel de-al doilea razboi mondial unde a dispărut. Vreau să aflu ... (vezi toată discuția)
Urmasii prizonierilor de razboi buna ziua, tatal meu a fost prizonier ... anaid1972 anaid1972 Urmasii prizionerilor de razboi Buna ziua, Tatal meu a fost prizioner de razboi in Germania,am dreptul la indemnizatie? deoarece de la AJPIS Gorj mi s a ... (vezi toată discuția)