avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Parinti mei au decedat acum 25 de ani. Ca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Parinti mei au decedat acum 25 de ani. Ca si bunuri ...

Buna seara!
Parinti mei au decedat acum 25 de ani.
Ca si bunuri au ramas niste terenuri care nu sunt intabulate. Exista doar titlu de proprietate pe numere tatalui meu .
Intrebarea este trebuie sa se intabuleze terenurile pe tatal meu ca sa se poata deschide succesiunea?

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:14, 29 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, dar este recomandabil sa aveți documentații cadastrale și intabulare.
Pot exista diferențe de suprafață la măsurători sau de numerotare a solei si parcelelor și este bine ca notarul sa menționeze în certificatul de moștenitor datele actuale.
De asemenea, dacă aveți documentații cadastrale și intabulare, după finalizarea dezbaterii succesorale, notarul va poate face și intabularea pe numele dvs, în baza certificatului de moștenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj voluntar fara intabulare? justme1 justme1 Buna ziua, as dori sa fac fac succesiunea dupa moartea parintilor mei (suntem doi frati). Ne-am inteles asupra impartirii si am mers la notar, cu toate actele ... (vezi toată discuția)
Cum se poate proceda pentru pentru a nu plăti în plus la o succesiune? M.I.C. M.I.C. Soția mea este unic moștenitor al tatălui ei, care a fost ultimul decedat dintre părinții săi. Moștenește mai multe bunuri, printre care și câteva ... (vezi toată discuția)
Pe titlul de proprietate sunt trecuți 5 moștenitori, din care ... Buța Nelu Buța Nelu Pe Titlul de proprietate sunt trecuți 5 moștenitori, din care 3 decedați. Eu sunt fiul unuia dintre cei decedați și am solicitat Anexa 24 la Primărie ... (vezi toată discuția)