avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara Parintii mei au decedat. In timp ce au ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara Parintii mei au decedat. In timp ce au trait parinti ...

Buna seara
Parinti mei au decedat. In timp ce au trait parinti eu mi-am construit o casa pe terenul tatalui meu cu acordul lui. Schita si proiectul casei este pe numele meu. Acuma vreau sa deschid succesiune ca am 2 surori.

Intrebarea este la succesiune se imparte doar terenul de sub casa sau si casa facuta de mine(din bani proprii) pe care am schita si proiectul pe numele meu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:55, 30 Noiembrie 2024
Autorizația de construire a casei pe numele cui este?
Este pe numele meu autorizatia de constructie
Nu mai acelaşi topic de mai multe ori sau pe secţiuni diferite ale forumului. Topicurile în plus vor fi șterse de administratori sau moderatori.

Continuati discutia aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Noiembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua!! am o adeverință eliberată de ministerul de interne ... Ionel19610111@gmail.com Ionel19610111@gmail.com Bună ziua!! Am o adeverință eliberată de ministerul de interne ,în care se dovedește că am lucrat doi ani și o lună în condiții specialede ... (vezi toată discuția)
Rata dupa divorț Mari Rosa Mari Rosa Daca sunt coîmprumutat la o rata, sunt obligata sa pun si eu bani la banca? Rata e pe numele fostului soț. (vezi toată discuția)