avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Ce mi se poate întâmpla dacă am filmat un coleg în ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Ce mi se poate întâmpla dacă am filmat un coleg în timpul ...

Ce mi-se poate întâmpla dacă am filmat un coleg în timpul unei ore și acesta nu are nimic în potriva ? Videoclipul a fost postat doar pe grupul clasei mele( eu și colegi mei), nu a ajuns în alte părți ( publice) . Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:55, 30 Noiembrie 2024
Nu se întâmplă nimic..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, doresc să mă sfătuiți cum si ce pot face cât ... camy24 camy24 Bună ziua, doresc să mă sfătuiți cum si ce pot face cât mai convingător în următoarea situație: Un grup de pusti au filmat gardul meu la poartă și ... (vezi toată discuția)
Am incalcat vreo regula daca am postat o inregistrare intr-o scoala unde se interzice filmarea? nu am specificat unde care scoala. ContSters230095 ContSters230095 Bine v-am gasit, am o oarecare nelamurire si doresc cateva pareri, daca sunteti dispusi, desigur. Daca postezi un anumit videoclip pe un SITE PUBLIC, dintr-o ... (vezi toată discuția)
Postarea unui videoclip cu mine Ina3000 Ina3000 Buna ziua, intru cateodata online pe un site adult, unde oricine ma poae vedea dezbracata in privat pentru 3.16$/ pe minut. Am gasit unul din aces show ... (vezi toată discuția)