avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, doresc să mă sfătuiți cum si ce pot ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, doresc să mă sfătuiți cum si ce pot face cât ...

Bună ziua, doresc să mă sfătuiți cum si ce pot face cât mai convingător în următoarea situație: Un grup de pusti au filmat gardul meu la poartă și au postat pe platforma Tik Tok cu o melodie penibilă, în videoclip este și numărul mașinii mele bineînțeles și mașina. I-am raportat pe platforma în zadar este postat de douo zile. Va rog sfătuiți-mă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 01:40, 18 Septembrie 2022
Și? Ce anume va deranjează? Ca nu știe nimeni ca mașina x și casa y sunt ale dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie avocata tom33 tom33 stiu ca este un subiect cam delicat ,mai ales postat in acest forum ( exista tendinta poate de a nu fi luat in seama, tine de impartialitate) insa vreau sa ... (vezi toată discuția)
Probleme vecini curte un_cetatean_model un_cetatean_model Buna seara si La Multi Ani! Incep acest forum cu o problema legata de vecinul meu. Este un fost politist pensionar, cu 3 masini de firma, care le spala ... (vezi toată discuția)
Munca nelegala ContSters116443 ContSters116443 Buna ziua, Un prieten are o situatie speciala la societatea unde lucreaza si m-a rugat sa-i dau un sfat. Situatia este urmatoarea: prietenul este angajat cu ... (vezi toată discuția)