avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Sunt destul de dezamăgita să vă spun că mi-am ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Sunt destul de dezamăgita să vă spun că mi-am pierdut dosarul ...

Sunt destul de dezamăgita să vă spun că mi-am pierdut dosarul din cauza unei neînțelegeri cu privire la cererea instanței. Am plătit taxa de timbru la timp, dar instanța mi-a cerut să confirm valoarea cererii. Am crezut că am furnizat deja aceste informații în formularul meu de cerere și nu mi-am dat seama că trebuie să completez Formularul B; Am crezut că este suficient să plătesc taxa judiciară. Din păcate, instanța nu a avut ocazia să-mi examineze cazul. La apelul din 26 noiembrie am pierdut din nou. Cazul meu implică un accident de mașină în care eu sunt victima, dar instanța nu a audiat situația mea. Compania de asigurări nu m-a mai contactat cu privire la despăgubiri. Care sunt opțiunile mele acum? Cum pot recupera pierderile suferite în urma accidentului? Mașina mea încă nu este reparată și nu mai primesc niciun răspuns de la compania de asigurări.
Mai pot să fac apel la justiție? și, dacă da, care este procedura pentru asta?
Vă mulțumesc mult pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:41, 1 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Procedura era sa fi apelat de la început la un av pt a evita astfel de situații neplăcute.Daca acțiunea v a fost anulata în procedura prealabila,v a fost respinsa și cererea de reexaminare (nu este f clar din postarea dvs)atunci nu este un capăt de tara, puteți introduce acțiunea din nou.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Noiembrie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Mulțumesc mult pentru mesaj. Ce fel de aplicatie trebuie sa fac. Merci mult

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Procedura era sa fi apelat de la început la un av pt a evita astfel de situații neplăcute.Daca acțiunea v a fost anulata în procedura prealabila,v a fost respinsa și cererea de reexaminare (nu este f clar din postarea dvs)atunci nu este un capăt de tara, puteți introduce acțiunea din nou.

Da, acțiunea a fost respinsă în prima etapa a judecarii. Motivul a fost că nu am răspuns la formularul B, in care de fapt instanța mi-a cerut să confirm "valoarea cererii"
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Noiembrie 2024
Adevar1, utilizator
Mai introduceți actiunea odata încercând sa faceți precizările solicitate de instanta..Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea cheltuielilor cu onorariul avocatului prin acþiune separatã simonik2011 simonik2011 Buna ziua, care ar fi temeiul legal si impotriva cui sa ma indrept intr-o actiune in pretentii, nu mi s-au acordat cheltuieli onorariu avocat (desi au fost ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru in apel ContSters344547 ContSters344547 Buna ziua! 1. Am facut apel la o sentinta partaj bunuri comune. prin care eram obligat la plata sultei de 50000 lei.Din aceasta sulta eu am contestat 30000 ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru pentru iesirea din indiviziune teren arabil vetamihai vetamihai Buna ziua. Pe un titlu de proprietate sunt 4 persoane. In 2014 am cerut prin instanta iesirea din indiviziune pentru care m-i s-a cerut o taxa de timbru de ... (vezi toată discuția)