avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua* o întrebare în instanță te coastă ceva ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua* o întrebare în instanță te coastă ceva custodia ...

Buna ziua* o întrebare în instanță te coastă ceva custodia copilului? Pentru a avea dreptul la el și a avea dreptul la vizită?* va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:06, 21 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, taxa de timbru-20 lei pentru fiecare capat de cerere si onorariul de avocat.
Tatii pot obține drept de vizită în baza unei hotărâri judecătorești dacă mama nu vrea și se opune cu îndârjire.
Se merge la avocat pentru proces și se rezolva în mod normal.

București 2025
Ultima modificare: Marți, 21 Ianuarie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Dacă vreți sa va maximizarea șansele apelați la un profesionist ,asa cum apelați când va reparații masina, aveți o problema de sanatate,etcetc..Apelarea la un profesionist în orice domeniu presupune și costuri..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort- onorariu avocat.sunt sanse ca minorul sa ramana la tata? luminitasoare luminitasoare Buna ziua, imi puteti spune estimativ cam cat este onorariul pentru repreZentarea mamei intr un caz de divort cu minor? Exista in Romania sanse ca minorul sa ... (vezi toată discuția)
Sunt destul de dezamăgita să vă spun că mi-am pierdut dosarul ... Adevar1 Adevar1 Sunt destul de dezamăgita să vă spun că mi-am pierdut dosarul din cauza unei neînțelegeri cu privire la cererea instanței. Am plătit taxa de timbru la ... (vezi toată discuția)
Program vizitare minor Perladacards Perladacards Sunt căsătorită cu un cetățean libanez, avem un copil de aproape 4 ani, născut și crescut un Romania, cu domiciliul la mine, apartament proprietate ... (vezi toată discuția)