avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort- onorariu avocat.Sunt sanse ca minorul sa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort- onorariu avocat.Sunt sanse ca minorul sa ramana la tata?

Buna ziua, imi puteti spune estimativ cam cat este onorariul pentru repreZentarea mamei intr un caz de divort cu minor? Exista in Romania sanse ca minorul sa ramana la tata? Mentionez ca imi doresc copilul sa ramana la mine, custodie comuna,am serviciu stabil, am o conduita buna atat la servici si societate ,sprijin in bunici pentru a ma ajuta cu cel mic cand sunt la munca etc.. va rog sa imi spuneti,care sunt sansele ca cel mic sa ramana la tata. Cel mic poate fi chemat in instanta? Are 5 anisori
Ultima modificare: Duminică, 6 Ianuarie 2019
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 21:34, 6 Ianuarie 2019
In situatia data exista sanse destul de mari ca minorul sa ramana la dvs si sa existe un program de vizitare cat si pensie alimentara din partea tatalui. Se va face o expertiza atat la domiciliul dumneavoastra cat si al sotului pentru stabilirea custodiei. In orice caz, daca spuneti ca aveti loc de munca stabil, o situatie materiala buna, cat si un mediu de ingrijire al copilului optim, sansele ca acesta sa ramana la tata sunt foarte mici. Copilul nu va fi audiat de catre instanta datorita varstei prea mici. Instanta va tine cont de faptul ca acesta, la varsta asta are nevoie foarte mult de mama. Luati in calcul ca dupa pronuntarea divortului se va face cel mai probabil partajul. Acolo exista adevaratele probleme, taxe de timbru etc. Nu va pot sa un pret estimativ, pentru ca fiecare este un caz particular. Luati legatura cu mai multi avocati pe dreptul familiei si tineti cont si de partaj daca doriti sa il faceti.
Onorariul depinde de multe aspecte de experienta/notorietatea avocatului ,de situatia dvs financiara,durata de solutionare a cauzei care poate depinde si de modul cum abordeaza partile din proces cauza,amiabil razboi total etc.Daca va judecati la Bascauti in mod cert onorariul va fi mai mic decat la Bucuresti.
Ultima modificare: Duminică, 6 Ianuarie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Onorariul il discutati cu avocatul!
Desi sansele dvs sunt mari, nu va culcati pe-o ureche si luptati pentru ceea ce doriti sa obtineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului ciobanuma@yahoo.com ciobanuma@yahoo.com Doresc sa stiu in ce conditii si ce sanse a-si avea sa castig custodia copilului , daca in cererea de divort am fost de acord sa ramana fetita cu tatal ... (vezi toată discuția)
Custodie acordata mamei chiar daca este in somaj? ContSters164616 ContSters164616 as dori sa stiu daca sunt temporar in somaj, as putea sa pierd custodia copilului? (vezi toată discuția)
Divort ralukgrigore ralukgrigore Buna ziua, va deranjez si eu cu cateva intrebari. Sunt casatorita si am un copil . As dori sa stiu in cazul unui divort ce sanse as avea sa primesc custodia ... (vezi toată discuția)