avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... sunt cetatean german.cum pot stabili rezidenta fiscala ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

sunt cetatean german.cum pot stabili rezidenta fiscala in romania?menionez ...

sunt cetatean german.cum pot stabili rezidenta fiscala in romania?menionez ca am propietate mobiliara in romania dar nu am acte de identitate romanesti.trebuie sa redobandesc cetatenie romana
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 08:29, 30 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua

Este posibil, dar trebuie intrunite mai multe conditii.
Prima ar fi sa fi locuit în România o perioadă sau mai multe perioade care depăşesc în total 183 de zile pe parcursul oricărui interval de 12 luni consecutive care se încheie în anul calendaristic vizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat rezidenta fiscala Inna80 Inna80 Am cerut administratiei financiare un certificat de rezidenta fiscala pentru anul 2011. Aveam in 2011 o carte de rezidenta cu drepturi depline ca cetatean ... (vezi toată discuția)
Rezidenta fiscala Darie Doina Darie Doina Daca o persoana are buletin de Romania, dar este rezident in alta tara, locuieste de peste 5 ani in alta tara, are locuinta proprietate personala in tara ... (vezi toată discuția)
Venituri obtinute in strainatate tamaratamara tamaratamara Buna, Sunt cetatean roman, dar am plecat in 2008. In rastimpul asta: - am obitnut venituri din salarii intr-un alt stat UE cativa ani - am obtinut ... (vezi toată discuția)