avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Pentru venituri din drepturi de autor încasate din ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Pentru venituri din drepturi de autor încasate din străinătate ...

Pentru venituri din drepturi de autor încasate din străinătate cu reținere 10% la sursa, ce declarație trebuie sa depun?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 21:08, 30 Noiembrie 2024
Buna ziua

Declaratia unica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie fiscala pentru venituri din dividende de pe burse internationale stela223 stela223 Va salut, In cazul in care am incasat venituri extra-salariale din dividende obtinute pe bursa internationala, exista obligativitatea de a depunde ... (vezi toată discuția)
Contract pe drepturi de autor Alexutu123 Alexutu123 Unul dintre partenrii pentru care scriu articole nu mi-a specificat in contract daca suma de plata este neta sau bruta. Mi-a virat in cont suma din contract, ... (vezi toată discuția)
Contract drepturi autor Patience Patience Buna ziua, Trebuie sa inchei un contract de drepturi de autor si nu am mai facut asta pana acum, asa ca, dupa ce am cautat informatii pe net, vin si va ... (vezi toată discuția)