avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Doresc sa votez,sunt in tranzit prin Bucuresti,unde ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Doresc sa votez,sunt in tranzit prin Bucuresti,unde pot vota? ...

Doresc sa votez,sunt in tranzit prin Bucuresti,unde pot vota? Vreau raspuns urgent prin E-maill.
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 10:04, 1 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua

În țară, alegătorii vor vota la secția la care este arondată strada sau localitatea unde au domiciliul sau reședința, pe liste permanente.

Dacă în ziua votului, un alegător se află în altă localitatea din cadrul aceleieași circumscripții electorale (același județ), atunci poate vota la orice secție din cadrul circumscripției electorale (județului), pe liste suplimentare.

Nu va putea vota într-un alt județ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la vot la alta sectie de votare nicolas25 nicolas25 Pot sa votez la oricare sectie de votare? Mentionez ca stau in chirie in acelasi judet cu domiciliul de pe buletin. (vezi toată discuția)
Schimbare carte identitate udau_1966 udau_1966 trebuie sa schimb cartea de identitate si o voi face la o noua adresa,diferita de cea actuala.in aceasta conditie,eu ca cetatean care doreste sa voteze,unde o ... (vezi toată discuția)
Alegeri locale 2016 markoM markoM Buna seara,as dori sa stiu cu cat timp inainte de alegerile locale din 5 iunie 2016 ar fi trebuit sa-mi fac flotant la adresa unde stau acuma , pentru a putea ... (vezi toată discuția)