avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. Vreau sa întreb și eu dacă în cazul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. Vreau sa întreb și eu dacă în cazul în care ...

Bună ziua.
Vreau sa întreb și eu dacă în cazul în care schimb buletinul în alt județ, adică adresa, trebuie sa schimb și datele auto? Adică talon, permis auto, asigurare etc?

Alte discuții în legătură

Schimbari de acte / documente in urma schimbarii domiciliului celeterm celeterm Schimbarea domiciliului dintr-un judet in altul implica schimbarea cartii de identitate. Aveti idee daca si permisul, talonul masinii, numarul, pasaportul? (vezi toată discuția)
Implicatii schimbare adresa de domiciliu looser looser In urma schimbarii adresei de domiciliu, am aflat ca exista obligativitatea de a schimba si Cartea de Identitate a autovehiculului, talonul auto si permisul de ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis auto tip vechi la schimbarea domiciliului papadiouf papadiouf imi schimb adresa de domiciliu de pe buletinul de identitate si automat trebuie sa-mi schimb si talonul auto si permisul. intrebareȘ trebuia sa-mi fac ... (vezi toată discuția)