avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara! Am fost inchis in Munchen 2015 executand 2 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara! Am fost inchis in Munchen 2015 executand 2 luni .Dupa ...

Buna seara! Am fost inchis in Munchen 2015 executand 2 luni .Dupa terminare am primit 6 luni de suspendare+1250 cheltuieli de judecata.As vrea sa ma merg sa lucrez acolo,crede-ti ca s-au marit acele cheltuieli si daca pot sa fiu arestat.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Intrebare mocanucostinel mocanucostinel buna ziua! mai pot beneficia de ajutor de somaj daca am terminat concediul de crestere a copilului acum un an iar intre timp firma la care lucram s-a inchis? ... (vezi toată discuția)
Indemnizatii crestere copil rusuadrian rusuadrian Buna seara! Avem o fetita de un an si zece luni,sotia mea beneficiaza de indemnizatie si in luna iulie 2015 ar fi ultima luna cand primeste.Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Mioaraa Mioaraa Buna ziua... As vrea sa stiu daca ma pot incadra la indemnizatie pt:cresterea copilului daca in ultimii 2 ani am lucrat doar 1... Adica am inceput sa lucrez la ... (vezi toată discuția)