avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contract pe drepturi de autor cu retinere la sursa
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contract pe drepturi de autor cu retinere la sursa

Buna ziua
Am avut un contract pe drepturi de autor cu retinere la sursa a taxelor, din care am incasat 6000 de lei. Dupa acesta am mai incasat din alt contract pe drepturi de autor suma de 214 lei .La acest contract trebuie sa platesc eu taxele. Studiind acea declaratie am observat ca pot introduce un procent ca suma forfetara apoi se calculeaza impozitul . A reiesit 13 lei de platit la stat. Intrebarea este: cand se depune declaratia pentru aceasta suma incasata in nov 2024 ? Si ce anume trec in D212? Ambele contracte ? sau doar cel la care am de platit impozit? Multumesc
Ultima modificare: Luni, 2 Decembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Contract drepturi autor Patience Patience Buna ziua, Trebuie sa inchei un contract de drepturi de autor si nu am mai facut asta pana acum, asa ca, dupa ce am cautat informatii pe net, vin si va ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor persoana fizica obtinute din afara romaniei AutorKvaiDlume AutorKvaiDlume Speta: Persoana fizica, NU autorizata, fara nici un alt venit in Romania publica scrieri in SUA in 2013. In cursul anului isi face formele necesare platii de ... (vezi toată discuția)
Declaratia 200 cata_fugarelu cata_fugarelu Buna ziua, Sunt angajat la o firma cu contract de munca pe perioada nedeterminata. Pe langa banii din contract, mai primesc o suma pe drepturi de ... (vezi toată discuția)