avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... O angajata trebuie sa revina din CCC pe 29 iunie 2025 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

O angajata trebuie sa revina din CCC pe 29 iunie 2025 dar ultimele ...

O angajata trebuie sa revina din CCC pe 29 iunie 2025 dar ultimele 2 luni sunt ale tatalui.
Acum este insarcinata si data nasterii e presupusa pe 30 mai 2025.
Se intra direct din CCC in concediu prenatal?
Ce acte sunt necesare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:25, 3 Decembrie 2024
Nu are cum sa intre tatal 2 luni ... ci cel putin o luna .. prevederea cu 2 luni se aplica din septembrie 2023.

Da, va intra direct in CCC2 nu in prenatal.
Ultima modificare: Luni, 2 Decembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
ea a intrat in CCC din octombrie 2023 deci se aplica 2 luni pt tata
la 29 aprilie poate continua CCC fara plata pana in 29 iunie sau se poate intoarce la lucru
in 30 mai 2025 ar trebui sa nasca
Ce acte sunt necesare?
Ultima modificare: Luni, 2 Decembrie 2024
mihaeruzza, utilizator
Se ia in considerare data nasterii , nu data cand a intrat in CCC.
data nasterii e 29 iunie 2023
In acest caz, tatal are dreptul la cel putin o luna , nu doua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, copilul meu este născut pe 30.07.22, tatăl nu ... Grande Grande Bună seara, Copilul meu este născut pe 30.07.22, tatăl nu a întrat în luna tatalui iar eu nu m-am întors mai devreme. Eu pe 31.07.24 am revenit și am ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru al doilea copil!! Corina271 Corina271 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu rezolvarea unei neclaritati pentru ca nimeni nu a stiut sa ma ajute Sotul este in concediu crestere copil si vreau sa ... (vezi toată discuția)