avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua.Vreau să întreb o informație în ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua.Vreau să întreb o informație în legătură cu niste ...

Buna ziua.Vreau să întreb o informație în legătură cu niste bani primiti în contul meu personal deschis la BRD.Niste sume de bani prin trezorerie(interbancar),conform OG Nr 22/2002 de la agenția de finanțarea investițiilor rurale.Eu nu am făcut nici un demers in acest sens și nu știu la cine să apelez sa aflu mai multe amănunte.Va mulțumesc ptr înțelegere!
Va adresati bancii si platitorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul si banca elena138 elena138 Buna seara! Astazi am data de sariu. Astazi s-a operat contul in banca. Nu stiu ce inseamna asta, dar stiu ca eu, astazi, nu beneficiez de bani, ci maine. ... (vezi toată discuția)
Executare silita a statului roman prin ministerul finantelor catalin2011 catalin2011 Buna ziua ! Va rog suport juridic … In cadrul unei spete de executare silita a \"Statului Roman prin Ministerul Finantelor prin DGFP Cta\" (titlul ... (vezi toată discuția)
Cont trezorerie magureanu_laurentiu magureanu_laurentiu SRL poate face plati din contul de la trezorerie direct catre furnizori fara sa-i transfere in contul curent de la banca? (vezi toată discuția)