avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Angajatorul incearca sa-mi ia mai mult de 50% din ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Angajatorul incearca sa-mi ia mai mult de 50% din salariu cu scuza "actualizare poprire". Ce este de facut ?

Daca eu am poprire pe salariu 50% iar dupa ce primesc salariul (si primesc doar 50% deoarece ceilalti 50% se duc spre executor), angajatorul imi comunica ca din cauza unei actualizari de poprire (care nu exista in scris, nici document nou in privinta popririi nu a venit si nu exista si nici notificat in scris de o asemenea actualizare nu am fost) am o diferenta de restituit de "x ron", ce este de facut ? Este normal acest lucru ?
Ultima modificare: Luni, 2 Decembrie 2024
daniel9393, utilizator
NU stiu cui aveti de restituit, nu vad unde e interventia executorului, pare angajatorului.
Daca totusi e interventia executorului, angajatorul poate refuza tot ce este peste 1/2 din salariul dv. net.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua popriri pe acelasi salariu advsys advsys Situatia este urmatoare ... Un salariat are infintat o poprire de 1/3 din venitul net , acesta achitand in momentul de fata 150 ron, salariatul a facut un ... (vezi toată discuția)
Executare silita Underworld86 Underworld86 Buna ziua, In data de 27.05.2015 am primit o instiintare de executare silita pentru 2 credite neachitate pe numele meu si al sotiei. Pe data de 05.06.2015 ... (vezi toată discuția)
Poprire Popescux Popescux Buna ziua. Daca am un singur credit neplatit si 2 popriri infiintate pe cont, una in euro(creditul) si una in lei pentru cheltuieli de judecata, care este ... (vezi toată discuția)