nu cred ca exista termen pentru asa ceva insa trebuie sa aveti in vedere ca nu se prea grabesc daca va reparati masina prin casco si trebuie sa mergeti la seful atelierului sa-l " convingeti" sau sa faceti reclamatie scrisa si atunci veti grabi lucrurile
Daca service-ul este autorizat detine obligatia legala ,ca la primirea unui autoturism in vederea executarii unei reparatii sa intocmeasca document de intrare ,astfel incat proprietarul sa detina dovada legala pentru eventuale prejudicii ce pot survenii in perioada detinerii auto in service .
Cu ocazia acceptarii/negocierii conditiilor si valorii de executie, in sarcina reprezentantului service-ului intra obligatia de a incheia contract executie reparatie,in care se precizeaza concret componenta/reparatia ce urmeaza a fi intreprinsa la motor,tinichigerie,vopsitorie,etc,codul acesteia,materialele necesare,timpul normat.
Un exemplar al inscrisului se preda proprietarului asfel incat la preluarea /
receptia lucrarii sa se verifice indeplinirea obligatiilor initial asumate
Executia de lucrari in service fara documente legale ,este sanctionata de catre autoritatile in drept .
Reparatie masina
cosmin923
Masina mea parcata a fost lovita de un sofer beat. I s-a facut dosar penal la politie. Am convenit sa plateasca reparatia. A platit partea mecanica, iar cand a ... (vezi toată discuția)