avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Voucher de vacanță retrase de angajator. Am lucrat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Voucher de vacanță retrase de angajator. Am lucrat la o unitate ...

Voucher de vacanță retrase de angajator.

Am lucrat la o unitate pana la 1 septembrie 2024. La terminarea contractului am primit voucher de vacanță, dar în decursul lunii octombrie suma alocata acestora mi-a fost retrasa integral.
Cum sa procedez pt recuperarea acestei sume?

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:49, 3 Decembrie 2024
Ce motiv au invocat pentru retragere?
Voucerele s-au acordat în septembrie.
Eu având lichidarea facuta nu pot retine impozitul pentru ele

Cornel Vasile a scris:

Ce motiv au invocat pentru retragere?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru perioada ianuarie - august se pot acorda vouchere cu retinerea impozitului..puteti sesiza ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii acordare a voucherelor de vacanta CORNELIA.G CORNELIA.G Referitor la acordarea voucherelor de vacanta, am urmatoarea speta: Un salariat cu contract pe perioada determinata (1 an), care cumuleaza pensia cu ... (vezi toată discuția)
Voucher de vacanta 2022 care este valoarea voucherelor de vacanta ... veronicam veronicam Voucher de vacanta 2022 Care este valoarea voucherelor de vacanta care se poate acorda unui salariat in anul 2022? Dacă o persoană este in concediu ... (vezi toată discuția)
Problema vouchere de vacanta Victor71 Victor71 Buna seara. Am o problema legata de voucherele de vacanta. In martie 2020 am facut o rezervare pentru un sejur in luna mai la o pensiune din jud. Bacau, ... (vezi toată discuția)