avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie totală
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie totală

Se poate obține custodia totală dacă tatăl a fost închis pentru trafic de persoane, însă după ce a ieșit a contribuit cu 2000 ron în 2 ani la creșterea copilului?
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 19:53, 2 Decembrie 2024
Neplata nu este un motiv, teoretic puteți sa îl executați silit
Dacă pe lângă neplata,nu s a implicat în creșterea copilului, nu l.a vizitat atunci șansele sunt ceva mai mari.Intreaga situație de fapt ar trebui sa o prezentati unui av pt o evaluare..
Ultima modificare: Luni, 2 Decembrie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Da, se poate obține exercitarea autorității parintesti exclusive.
Era mult mai bine dacă făceați acest demers cat timp tatal a executat pedeapsa. Dacă mai lăsați câțiva ani sa treacă fără sa luati masuri atunci o sa se și reabiliteze și nu o sa mai aveți șanse.
Contactați un avocat și discutați în detaliu strategia procesului.
Ultima modificare: Luni, 2 Decembrie 2024
Avocat Neagu Elena, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neimplicare din partea tatălui - pot cere custodie exclusivă? CarmenBugeac CarmenBugeac Daca am o hotarare judecatoaresca in vare tatal a cerut program de vizita dar nu a venit nicodata de can am nascut chiar si dupa ce instanta ne dat custodie ... (vezi toată discuția)
Custodia totala nefiind casatorita Alexa08 Alexa08 Buna seara...as avea si eu o intrebare.nu sunt casatorita si nici nu am fost dar am un copil de 3 luni iar tatal copilului este plecat din tara la recunoscut ... (vezi toată discuția)
Se mai poate obtine custodie unica? dragalinapostolachemihaela dragalinapostolachemihaela Am 2 copii de 12 ani si respectiv 17 ani.sunt despartita de tatal lor de multi ani.In momentul de fata sunt recasatorita iar de 3 ani am hotarare ... (vezi toată discuția)