avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am o nelămurire, poate șefa de la resurse umane sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am o nelămurire, poate șefa de la resurse umane sa refuze luarea ...

Am o nelămurire poate șefa de la resurse umane sa refuze luate diplomei de licență pentru a nu putea să-mi schimbe funcția?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:20, 3 Decembrie 2024
Lucrati in sectorul bugetar sau privat?
In sectorul bugetar.
Este corecta pozitia celor de la HR , intrucat trebuie organizat concurs/examen.

Promovarea persoanelor încadrate cu contract individual de muncă în grade sau trepte profesionale se face, de regulă, pe un post vacant sau temporar vacant, iar în situaţia în care nu există un asemenea post se face prin transformarea postului din statul de funcţii în care acestea sunt încadrate într-unul de nivel imediat superior.

Promovarea în grade sau trepte profesionale a personalului contractual din sectorul bugetar se face prin examen.
Am înțeles, și transformarea postului o face șeful direct pe care îl avem sau cum?
Este o procedura mai compleza.. propunere de transformare, emitere decizie de transformare si apoi organizare concurs.
Ultima modificare: Marți, 3 Decembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare personal contractual sabina84 sabina84 Am o nelamurire referitor la promovare personal contractual, si anume; Sunt bibliotecar la o comuna si am solicitat promovarea in grad profesional , de la ... (vezi toată discuția)
Modificarea incadrarii functiei MaryK MaryK Buna seara! Imi desfasor activitatea intr-un serviciu de resurse umane si in urma cu x ani, am obtinut licenta in stiinte economice. La vremea respectiva ... (vezi toată discuția)
Trecerea de pe un post de contabil cu studii medii... pe unul de economist cu studii superioare marinchen marinchen Buna ziua ,as dori sa stiu care sunt pasii de transformare a unui post.intr-o institutie publica..din contabil cu studii medii..in unul de economist cu studii ... (vezi toată discuția)