Buna seara. Va rog sa ma ajutati la urmatoarea problema: lucrez la o companie care are 2 actionari cetateni straini. Noi lucram doar pentru un singur client (avem si contract cu acesta), iar din cand in cand, diverse persoane de la compania-client vin in Romania pentru diverse probleme. Facturile de cazare la hotel sunt emise catre compania noastra, achitate de noi, dar se specifica numele oaspetilor (care sunt straini). Pentru ca aceasta cheltuiala cu cazarea sa fie deductibila, am nevoie de un contract cu societatea ai carei reprezentanti sosesc in Romania si sunt cazati pe cheltuiala noastra? daca da, in acest contract trebuie mentionat in mod expres faptul ca reprezentanti ai companiei vor veni in Romania iar noi vom suporta cheltuielile de cazare? Asa cum am mai spus, noi avem deja contract cu acest client (contract de livrare marfa).
Va multumesc anticipat pentru ajutor.
o seara placuta!
Pentru ca aceasta cheltuiala cu cazarea sa fie deductibila, am nevoie de un contract cu societatea ai carei reprezentanti sosesc in Romania si sunt cazati pe cheltuiala noastra? daca da, in acest contract trebuie mentionat in mod expres faptul ca reprezentanti ai companiei vor veni in Romania iar noi vom suporta cheltuielile de cazare?
[/quot
Raspunsul este afirmativ (DA)
o seara placuta si tie!
Competente
AMET
Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca o societate de consultanta in afaceri si management are competente in recuperarea creantelor pentru clientii sai; daca da, ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.