avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Am si eu o intrebare va rog. Sunt plecat ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Am si eu o intrebare va rog. Sunt plecat din tara ...

Buna ziua,

Am si eu o intrebare va rog.
Sunt plecat din tara de 13 ani, dar vin sa descopar ca alocatia copilului a fost depusa in cont pana in zi de astazi ceea ce chiar nu ma asteptam...
Intrebarea mea este: acesti bani ar trebuie returnati?
Daca da care ar fi procesul exact de urmat va rog?

Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:07, 3 Decembrie 2024
De catre cine a fist depusa in cont salocatia?

In afara tarii ati primit alocatia pentru copil?
De catre cine a fist depusa in cont alocatia? Se pare ca de catre Directia Muncii si prot sociale

In afara tarii ati primit alocatia pentru copil? Da si vin doar sa descopar ca nu se poate lua din ambele parti normal si nu stiu cum as putea incepe procesul pentru a restitui banii datorati Directiti muncii :(
Luati legatura cu cei de la AJPIS - Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatii copii robidana robidana buna ziua,as dori ca alocatia copilului sa numai vina cu postasul de aceea am fost la CEC sa imi deschid un cont in care sa mi se vireze alocatia,de la Cec am ... (vezi toată discuția)
Vreau sa dau in judecata statul roman pentru ca, din noiembrie pana in prezent, nu am primit indemnizatia pentru cresterea copilului solomonalexa solomonalexa buna ziua, as dori sa intreb si eu pe cineva in cunostiinta de cauza daca as putea cumva da in judecata statul roman deoarece din luna noiembrie si pana in ... (vezi toată discuția)
Alocatie nounascut GRV GRV Buna seara! La sf.lunii trecute am primit o decizie cu privire la indemnizatia crestere copil. in aceasta decizie mi-a fost trecuta suma de 1888 lei, in ... (vezi toată discuția)