avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, vă rog să-mi spuneți dacă un dosar ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, vă rog să-mi spuneți dacă un dosar este dezinvestit, ...

Bună ziua, vă rog să-mi spuneți dacă un dosar este dezinvestit, și este trimis spre reluarea cercetările de către poliție,ce urmează după acea m-ai continuă procesul, organele de poliție pot schimba hotărârea judecătorului în prima instanță ,a tăiat peste civil și a trecut pe penal , dezinvestire, poliția îmi spune că propune un proces civil,se poate trece peste hotărârea judecătorului?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 11:58, 3 Decembrie 2024
Bună ziua, mai continuă procesul, da.
Probabil ca procesul penal se afla inca in faza de urmarire penala.
Sens in care, organele de urmarire penala vor trebui sa dea o solutie in acea faza.
Apoi, in functie de solutie si de interesul dvs, veti actiona in consecinta si dupa caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu inteleg nimic Eu0904 Eu0904 Ora estimata: 08:30 Complet: Pamânări/incidente 4 Tip solutie: Încheiere Solutia pe scurt: Dosar nr...../212/2018 ÎNCHEIERE 12.10.2018 În baza art.318 ... (vezi toată discuția)
Furt g3o g3o Buna seara.Am o nelamurire.O persoana X sa zicem a fost prinsa ca a furat un sac cu detergent dintr-un magazin prin camera video.A fost dusa la politie in urma ... (vezi toată discuția)
..propunere facuta de catre organul de cercetare penala !! tutu12 tutu12 In urma unei plangeri penale , Parchetul trimite spre cercetare , organului de cercetare -politiei . La terminarea cercetarilor ,politistul face un raport ... (vezi toată discuția)