avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie recalculare. Tatal meu a fost in pensie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie recalculare. Tatal meu a fost in pensie anticipata. In ...

Pensie recalculare. Tatal meu a fost in pensie anticipata. In iunie a implinit 65 ani, limita pentru pensie de varsta. Nu i s-a facut recalcularea pe motiv ca nu este softul (nu stiu la ce se refera, program cred) la Casa de Pensii. Mama merge saptamanal si e acelasi raspuns. Ce putem face? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 18:20, 2 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cereti ajutorul de la CNPP printr-un mesaj pe adresa lor de e-mail.
Le punteti la dispozitie toate datele necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cjpt teleorman nu imi transforma pensia anticipata in pensie limita varsta, desi am facut 65 de ani de 2 luni, de ce ? paul marin paul marin Am avut PA si pentru ca am facut 65 de ani ar trebui sa fiu trecut din oficiu la PL , dar nu s-a intamplat de 2 luni, stiti de ce? (vezi toată discuția)
Pensie flicsn flicsn Buna ziua Am fost pensionat medical in anul 2000 (50 de ani, 21 ani de munca). Anul acesta am implinit 65 de ani (ianuarie), am anuntat casa de pensii ca am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, spuneți-mi vă rog dacă acel buletin de calcul, ... marinasimionescu marinasimionescu Bună ziua, Spuneți-mi vă rog dacă acel BULETIN DE CALCUL, așa am înțeles că se numește procedura de calcul a noii pensii, este individual, pe fiecare ... (vezi toată discuția)