avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

Buna ziua
Am fost pensionat medical in anul 2000 (50 de ani, 21 ani de munca). Anul acesta am implinit 65 de ani (ianuarie), am anuntat casa de pensii ca am impklinit 65 de ani (pentru trecerea la pensie de limita de varsta ... ) si pana astazi ... nimic ! Ce as mai putea face ? (mentionez ca eu nu pot sa merg ...)
Multumesc pentru atentie !
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:01, 16 Iulie 2015
Insistati cu un mesaj pe e-mail.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare definitivă persoane cu handicap iovagheorghe iovagheorghe Buna ziua,sunt pensionat medical gradul 2 de handicap pe care l-am dobândit în anul 1988. Am o vechime in munca de 21 de ani , varsta de 62 de ani, si am ... (vezi toată discuția)
Invaliditate gradul ii, revizuibil sau nu? Vasile Rascanu Vasile Rascanu Vechime in munca - 35 ani, total stagiu de cotizare 30 ani, 6 luni , 22 de zile. Primesc pensie de 4 ani, probleme accentuate psiho-somatice. Varsta - 58 de ... (vezi toată discuția)
Plata retroactiv grupa i de muna germicor germicor Salutare, Am o nedumerire, si anume: Tatal meu, nascut pe 10 Iulie 1960 a lucrat in Santierul Naval Damen Galati 32 de ani si 5 luni, din care 21 de ani, 3 ... (vezi toată discuția)