avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declarare la ANAF vânzare 3 mașini second hand?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declarare la ANAF vânzare 3 mașini second hand?

Am vândut în acest an 3 mașini second hand. Se plătește impozit la ANAF doar 10% din valoarea ultimei mașini? Trebuie să merg eu la ANAF pentru a declara vânzarea sau cum se procedează?
Ultima modificare: Marți, 3 Decembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Tva achizitii masini second hand Dl_Sandu Dl_Sandu Un I.I. neplatitor de TVA achizitionez masini second hand din UE .Sunt obligat sa ma inregistrez ca platitor TVA pentru achizitia si vanzarea de masini ? ... (vezi toată discuția)
Tva pentru auto second hand, persoana fizica dragosm1969 dragosm1969 Va rog daca se poate sa-mi raspundeti:anul trecut, in luna iulie am cumparat auto second hand din Germania, pe persoana fizica si am platit TVA,care este ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit pers. fizica elafinta elafinta Buna seara! Va rog sa -mi raspundeti la urmatoarea intrebare : daca am cumparat din Germania un autovehicol second-hand si l-am vandut aici mai scump trebuie ... (vezi toată discuția)