avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Decontare servicii medicale prin groupama. Vreau sa ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Decontare servicii medicale prin groupama. Vreau sa decontez ...

Decontare servicii medicale prin groupama.
Vreau sa decontez niște servicii medicale dar groupama refuza pe motivul ca pe bonul fiscal este trecut"servicii medicale" și nu sunt trecure decalat consultație x lei,ecografie x lei.Ma poate ajuta cineva cum sa îmi recuperez banii?

Alte discuții în legătură

Timp de plata de la emiterea facturii lorelena1306 lorelena1306 Am rugamintea sa ma ajutati cu urmatoarele informatii: 1. In cat timp de la emiterea facturii, trebuie s-o plateasca o persoana fizica? In care lege este ... (vezi toată discuția)
Medicul refuză să pună parafa pe raportul medical rezultat în urma unei consultaţii la o clinică privată de top elenagabi elenagabi Va rog să mă ajutaţi şi pe mine cu un sfat legat de o problemă mai puţin obişnuită. Am descoperit recent că am nişte probleme de sănătate. Deoarece ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans pentru un curs de perfectionare ionutvd ionutvd Buna ziua, Acum 2-3 saptamani sotia mea a achitat un avans de 1000 de lei (din total 3000 lei) pentru un curs de make-up care trebuia sa inceapa pe 15 iunie ... (vezi toată discuția)