avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am avut 1 termen de supraveghere de 2 ani care sa ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am avut 1 termen de supraveghere de 2 ani care sa terminat iar ...

Am avut 1 termen de supraveghere de 2 ani care sa terminat iar acum am fost chemat la poliție pt niște plangeri din timpul supravegherii ce mi se poate întâmpla
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 18:41, 3 Decembrie 2024
Dacă veți fi găsit vinovat, vi se poate revoca pedeapsa cu suspendare, la care băuniesc că ați fost condamnat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de incercare MihaiIancu MihaiIancu Buna ziua ! am si eu o nelamurire si va multumesc anticipat pentru raspunsuri..se poate da pedeapsa cu executare dupa terminarea termenului de incercare ? sau ... (vezi toată discuția)
Savarsirea faptei in termenul de incercare- conducere sub influenta alcoolului- consecinte ion tauru ion tauru buna ziua in anul 2015 am fost prins la volan baut si am avut dosar penal din judecata mi sa dat 1 an inchisoare cu supendarea executari pedepsei si 2 ani ... (vezi toată discuția)
Serviciul de probatiune Razvancara Razvancara Buna ziua Daca se poate sa ma ajutati cu o problema:in anul 2017 am fost condamnat penal mai exact o amenda penala care s-a finalizat cu amânarea aplicari ... (vezi toată discuția)