avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salut. Lucrez intr-o companie in care se ofera ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salut. Lucrez intr-o companie in care se ofera bonusuri de performanta. ...

Salut. Lucrez intr-o companie in care se ofera bonusuri de performanta. Dar abaterea de la regulament duce la penalizari, respectiv 20-50-100% din aceste bonusuri.
In regulamentul intern se specifica faptul ca pentru orice tip de abatere, angajatul va primi avertisment, urmand apoi penalizari daca se continua abaterile.
Am fost anuntat ca voi fi sanctionat cu penalizare 100% pentru o actiune savarsita de mine, dar eu neavand niciun avertisment scris/verbal pana acum.
Tin sa precizez ca actiunea savarsita de mine se incadreaza la comportament neadecvat si conform regulamentului intern, maximul penalizarii aici este de 50% la a treia abatere. Ce este de facut? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Mari.mariiii15 , utilizator 06:20, 3 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
sa contestati decizia de neacordare a acelui bonus.
Multumesc
Cornel Vasile a scris:

sa contestati decizia de neacordare a acelui bonus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune disciplinara - incalcarea codului muncii VatafuF VatafuF Salut. Zilele trecute am incalcat Regulamentul Intern (fara intentie) al companiei unde lucrez, fapt ce a dus la intocmirea unui referat pentru cercetare ... (vezi toată discuția)
Avertisment scris cu 5% penalizare salariala id84 id84 Buna ziua, Daca un salariat in urma cu 4 luni a primit un avertisment scris, pot sa-i dispun reducere salariala cu 5%, sau trebuie sa-i dau avertisment scris ... (vezi toată discuția)
Sanctiune Vioreld Vioreld salutare. pot sa-i dau sanctiune (de ex. 10% pe 3 luni) unui angajat care in delegatie fiind, dar in afara orelor de program (seara pe la 22) a avut un ... (vezi toată discuția)