avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Intenționez să deschid un salon de manichiura
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Intenționez să deschid un salon de manichiura

Intenționez să deschid un salon de manichiura la etajul 1 într-o casă naționalizată ,la parter sunt 2 cluburi ,iar la etaj numai chiriași,nu sunt pereti comuni cu nimeni.
Doresc să știu dacă pot obține aprobare de funcționare fiind la etajul 1,(apartamentul urmează să îl închiriez de la proprietar cu contract )multumesc
Ultima modificare: Marți, 3 Decembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Alinahota , utilizator 13:48, 3 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua. nu ati avea de ce să nu obțineți aprobarea doar pentru că e la etajul 1. Pentru prima parte, de infiintare a societății comerciale sau a punctului de lucru este necesar acordul vecinilor pe verticală. Pentru a doua parte de autorizare a activității e de studiat punctual.
Sunt doar 2 apartamente ,dar sunt chiriași la stat ,trebuie sa merg la primărie?
Srl este deschis la terți cu casa de marcat în regim ambulant ,dar am înțeles chiar și așa este nevoie de punct de lucru,chiar daca domiciliul meu nu corespunde cu adresa unde as lucra .
Mulțumesc foarte mult

CPP a scris:

Bună ziua. nu ati avea de ce să nu obțineți aprobarea doar pentru că e la etajul 1. Pentru prima parte, de infiintare a societății comerciale sau a punctului de lucru este necesar acordul vecinilor pe verticală. Pentru a doua parte de autorizare a activității e de studiat punctual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum anume trebuie fiscalizata casa de marcat? BaciuRobert BaciuRobert Buna ziua. Detin PFA manichiura cu punct de lucru ambulant (am depus acte pt punct fix, adresa sediului), in cazul in care doresc sa.mi desfasor activitatea la ... (vezi toată discuția)
Administrez intr-un bloc garsoniere in regim hotelier danielgeorge1 danielgeorge1 Bună ziua! Sunt o persoana fizica ce administrez intr-un bloc garsoniere in regim hotelier (la parter, etajul 3 o scara si la etajul 4 pe alta scara). Pana ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! am o prietena care urmează sa și deschidă un ... Gabriela0333 Gabriela0333 Bună seara ! Am o prietena care urmează sa și deschidă un salon ea este coafeza , în aceeași încăpere as dorii sa ocup un loc pentru manichiura ... (vezi toată discuția)