avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Locuinta sociala. Mama mea era titulara de contract ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Locuinta sociala. Mama mea era titulara de contract pentru un apartament social, ...

Mama mea era titulara de contract pentru un apartament social, iar eu cu sotia mea eram trecuti si noi pe contract avand si domiciliu tot acolo. Din vara mama si-a cumpatar un apartament, dar nu a fost la primarie sa anunte. Acum in luna decembrie ne-au chemat de la primarie ca sa aducem documente ca sa prelungim contractul inca 5 ani. Tinand cont ca ea este inca titular pe contract imi poate transfera mie acest titlu in perioada urmatoare sau am putea gasi o solutie de a mai ramane in acea locuinta?
Ultima modificare: Marți, 3 Decembrie 2024
TTDx, utilizator

Alte discuții în legătură

Protectia chiriasilor din casele nationalizate Florrrentin Florrrentin Buna ziua, Mama mea,este titular,de 40 de ani, al unui contract de inchiriere a unei case nationalizate;pana acum,la fiecare 5 ani,contractul de inchiriere se ... (vezi toată discuția)
Partaj mancipri mancipri locuinta r.i.a.l . tatal titular contract de inchiriere . fiul de cand s-a nascut , locuieste la aceiasi adresa cu tatal .devine major si se casatoreste . ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - divort cu minori, locuinta sociala crisstiano crisstiano buna ziua va rog sa imi raspundeti si mie la aceasta intrebare.Am divortat de comun acord avem doi copii minori si custodie comuna.locuim intr-o locuinta ... (vezi toată discuția)