avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am 2 angajatori în ultimii 2 ani, angajatorul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am 2 angajatori în ultimii 2 ani, angajatorul primelor luni, respectiv ...

Am 2 angajatori în ultimii 2 ani, angajatorul primelor luni,respectiv 14luni este de negăsit. De unde pot lua anexa 2 pentru indemnizatie cu veniturile pe ultimele 24 luni?
Menționez ca deși am avut 2 angajatori cartea de munca nu a fost întreruptă.
Unde pot solicita veniturile ca să îmi fie scrise pe anexa 2 în locul angajatorului?
Am fost la ANAF si Casa de Pensii, ambele institutii imi spun ca nu au auzit de aceasta cerere numita anexa 2
.Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 02:25, 4 Decembrie 2024
Este modelul de adeverinta prevazut in Anexa nr. 2 la normele metodologice de aplicare a OUG 111/2010.

Solicitati de la ANAF eliberarea unei adeverinte cu veniturile .

Casa de pensii nu are nicio legatura cu asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta venituri angajator pt obtinerea indemnizatiei lilianan lilianan Buna ziua, Daca o salariata a lucrat la mai multi angajatori , fiecare angajator trebuie sa elibereze o adeverinta, nu trebuia sa schimbe modelul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!!! referitor la veniturile realizate cuprinse in anexa ... Miha2018 Miha2018 Buna ziua!!! Referitor la veniturile realizate cuprinse in anexa 2, necesare la stabilirea indemnizatiei pentru crestere copil, care este \"venitul net ... (vezi toată discuția)
Nu sunt asigurat medical deși din fluturașul de salariu reiese că este plătită contribuția la cass flying4potatoes flying4potatoes Bună ziua. Sunt angajat de 2 luni la o firma, iar la încheierea contractului mi s-a spus că nu voi beneficia de asigurare medicală decât după 3 luni de ... (vezi toată discuția)