avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Am o intebare neobisnuita. Am doi baieti, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Am o intebare neobisnuita. Am doi baieti, mostenitorii ...

Buna seara!
Am o intebare neobisnuita. Am doi baieti, mostenitorii mei legali. Unul dintre ei spune ca nu-l intereseaza mostenirea. Nu astept nimic de la el, dar a-si dori sa fiu sigura ca dupa decesul meu sa fie obligat sa accepte mostenirea. Sa fiu bine inteleasa nu am datorii.
Ce pot sa fac?
Cu stima
Ana
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:27, 3 Decembrie 2024
Nimic.
Nimeni nu este obligat sa accepte o moștenire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de deces sbeluka sbeluka Buna seara,as dori sa intreb daca se elibereaza certificat de deces,daca persoana respectiva are amenzi neplatite (vezi toată discuția)
Buna seara, as dori sa stiu care este termenul legal pentru deschiderea ... TudorDaniel TudorDaniel Buna seara, As dori sa stiu care este termenul legal pentru deschiderea unei succesiuni. Mentionez ca tatal meu a decedat de curand iar eu si fratele meu ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu datorii V_Oana V_Oana Va cer sfatul intr-0 problema complicata si neobisnuita. Sotul meu a plecat de acasa acum 15 ani si si-a intemeiat alta familie (din care au rezultat trei ... (vezi toată discuția)