avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara ma poate ajuta cineva cu un răspuns ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara ma poate ajuta cineva cu un răspuns pasaportul la ...

Bună seara ma poate ajuta cineva cu un răspuns pasaportul la băiatul meu expira pe data de 6 ianuarie 2025 as vrea sa știu dacă mai pot sta în Germania după expirarea pașaportului și cât timp ma va afecta la granița când plec în România dacă are pasaportul expirat
Faceti-i o programare la un consulat pentru eliberare pasaport. Altfel, tot pe la consulat veti trece pentru eliberarea unui act de calatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara am și eu o întrebare la dvs dacă ma poate ajuta ... Galea ionela Galea ionela Bună seara am și eu o întrebare la dvs dacă ma poate ajuta cineva cu un răspuns pasaportul băiatului meu expira pe data de 6 ianuarie 2025 și as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Acte pierdute in germania - pot intra in tara? chipucnicolae chipucnicolae am pierdut cartea mea de indentitate si pesaportul fiului meu in germania cind veneam de la aeroport.fiul meu este la scoala in germenia si treb sa merg in ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate irimescuadrian irimescuadrian buna,o rugaminte cum trebuie sa procedez :am cartea de identita expirata de 2 ani si sunt inca in strainatate!cum trebuie sa procedez,platesc amenda? [quot] (vezi toată discuția)