avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara prietenul meu are de efectuat 60 ore in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara prietenul meu are de efectuat 60 ore in folosul comunitatii ...

Buna seara, prietenul meu are de efectuat 60 ore in folosul comunitatii. de aproape 1 an.
Nu le a efectuat.
Poate pleca in strainate avand de efectuat ore in folosul comunității?

{ edit caps lock - interventie moderator - va rugam sa nu mai scrieti cu majuscule intreg textul }
Ultima modificare: Miercuri, 4 Decembrie 2024
trandafir2, moderator
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 17:39, 4 Decembrie 2024
Poate pleca pe riscul lui. Munca în folosul comunității trebuie făcută. Apare situația din ce în ce mai des întâlnită, în care condamnatul nu prestează muncă în folosul comunității și se trezește ulterior cu un alt dosar penal în care se propune modificarea pedepsei din muncă în folosul comunității în închisoare. Deci, e un risc major.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri europene pt tinerii reintorsi din strainatate ANGELAANTON ANGELAANTON AM VAZUT DE CEVA TIMP CUM CA TINERII DE LA ORAS POT PRIMI 50000 EURO DACA SE STABILESC IN MEDIUL RURAL, IN DOMENIUL AGRICULTURII.PROBLEMA ESTE CA AM 38 DE ANI ... (vezi toată discuția)
Eliberarea conditionata mady70 mady70 AM SI EU O INTREBARE...DUPA CAT TIMP DE LA EXECUTAREA UNEI CONDAMNARI SE POATE CERE ELIBERAREA CONDITIONATA?E VORBA DE O COMDAMNARE CU EXECUTARE A 2 ANI DE ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea unei pedepse cu aplic. art.81 c.pen. intervine de drept? coco_700 coco_700 AM AVUT O CONDAMNARE CU SUSPENDARE CONDITIONATA A PEDEPSEI PE TIMP DE 3 ANI,CONFORM ART 178/2 CP,CU APLICAREA ART.71,64 LIT A TEZA IICOD PENAL. SENTINTA A ... (vezi toată discuția)