avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Portare numar înainte de incheierea contactului. ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Portare numar înainte de incheierea contactului. Motiv: semnal ...

Portare numar înainte de incheierea contactului. Motiv: semnal foarte slab, in unele locuri din casa deloc. Fostul furnizor insista pe plata penalitatilor ptr cele 6 luni ramase din contract
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 14:40, 4 Decembrie 2024
ati formulat vreo reclamatie referitoare la problemele de acoperire ale retelei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie orange Chris1101 Chris1101 Buna ziua, In urma cu 1 an, mi-am portat nr. de tel. din Vodafone, in Orange odata cu incheierea unui contract de voce si unul de internet mobil pe 2 ani si ... (vezi toată discuția)
Internetul mobil merge slab, ce pot sa fac?? ContSters118896 ContSters118896 Buna ziua. Am o problema.Am conectat inernet mobil de la [i][EDITAT][/i], nelimitat in 2008 decembrie cu 2 ani de contract.E bine cind am pus internetul la ... (vezi toată discuția)
Reclamatii furnizor telefonie Killuminati Killuminati Salutare - Ma numesc Mihai si sunt client furnizor 2 de vreo 11 ani. Acum vreo 2 ani am prelungit perioada contractuala si am luat un nou telefon la ... (vezi toată discuția)