avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Am o locuinta scutita de impozit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Am o locuinta scutita de impozit

Bună dimineața. Am o locuinta scutita de impozit ,ulterior am luat o alta locuinta și as dori sa știu dacă pot face și la locuinta cumpărată scutire de impozit sau va trebui doar la una din locuințe?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Decembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Scutirea impozitului pe 10 ani miky_doi miky_doi Buna ziua, As dori sa ma lamureasca si pe mine cineva din domeniu. Am cumparat o locuinta ANL (contract de construire din 2008) cu credit ipotecar, anul ... (vezi toată discuția)
Legea 61 /90 - vanzare imobil ContSters319177 ContSters319177 Buna ziua, am cumparat un imobil in anul 2004 prin legea 61 /90, am dori sa stim daca acum se poate vinde acest imobil ori este interzis acest lucru printr.o ... (vezi toată discuția)
Taxe și impozite - scutire asistent personal detesanioan59 detesanioan59 Bună ziua. Doresc să fiu lămurit, inr-o problema. Tatăl meu e bolnav, încadrat în gradul cu handicap grav cu Asistent personal. Lam luat pentru ... (vezi toată discuția)