avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, am si eu o rugaminte la dvs., ma puteti ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, am si eu o rugaminte la dvs., ma puteti ajuta cu un ...

Buna ziua, am si eu o rugaminte la dvs., ma puteti ajuta cu un model de buget de venituri si cheltuieli pt asociatie de proprietari?
Cel mai recent răspuns: AlexFG , utilizator 14:19, 4 Decembrie 2024
Aveti aici o adresa de e-mail (asloc_pt5@yahoo.com). Dati-mi un mesaj scurt, sa va pot trimite un exemplu.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Decembrie 2024
Adam Grecu, utilizator
Buna ziua. Nu dispun de asa ceva.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Decembrie 2024
AlexFG, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proceduri operationale pt compartimentul resurse umane veronicam veronicam Va rog sa-mi trimitetri cateva modele de proceduri operationale pentru compartimentul resurse umane (vezi toată discuția)
Subiecte examen practicieni in insolventa anku anku Ma poate ajuta cineva cu grilele pentru examenul pentru practicieni in insolventa?Poate le-ati salvat de pe site-ul UNPIR. Azi le-au scos de pe site si \"nu le ... (vezi toată discuția)
Plan de redresare necesar acordarii esalonarii la plata a creanteor bugetare manuelle manuelle Buna ziua. Ma puteti ajuta cu un model de plan de redresare financiara? Am nevoie sa-l anexez cererii de esalonare la plata a creantelor bugetare in baza OUG ... (vezi toată discuția)