avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Daca am pierdere in anul 2022 si nu a fost acoperita ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Daca am pierdere in anul 2022 si nu a fost acoperita pana in ...

Daca am pierdere in anul 2022 si nu a fost acoperita pana in prezent ,o pot face in ianuarie 2024 ? se poate face in orice perioada ?

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am terminat postliceala sanitara in iulie 2022. in ... AAndra2000 AAndra2000 Buna ziua! Am terminat postliceala sanitara in Iulie 2022. In Ianuarie 2023 am ramas însărcinată , urmând sa se nască copilul in Septembrie 2023. Pot ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutați cu un răspuns, sunt in concediu ... iuliabucsa1985 iuliabucsa1985 Buna ziua, va rog sa ma ajutați cu un răspuns, sunt in concediu de creștere copil, pana in data de 20.01.2024, vreau sa lucrez, cu contract de munca, ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața, daca am lucrat in anglia timp de 5 ani cu toate ... Anca Anghrl Anca Anghrl Bună dimineața, Daca am lucrat in Anglia timp de 5 ani cu toate actele la zi( contract) am dreptul la indemnizatie? Multumesc! (vezi toată discuția)