avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Daca am pierdere in anul 2022 si nu a fost acoperita ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Daca am pierdere in anul 2022 si nu a fost acoperita pana in ...

Daca am pierdere in anul 2022 si nu a fost acoperita pana in prezent ,o pot face in ianuarie 2024 ? se poate face in orice perioada ?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 20:23, 21 Aprilie 2025
Pierderea din anii precedenti se acopera oricand dupa incheierea exercitiului financiar (de regula, anul calendaristic) din profitul realizat. Nu se prescrie, dar este deductibila fiscal doar un numar de ani (vezi Codul fiscal).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere contabila microintreprindere simina_anca simina_anca Pana in 2009 societatea a fost platitoate de impozit microintreprindere, in 2010 platitoare de impozit pe profit, in 2011 din nou microintreprindere. In 2009 ... (vezi toată discuția)
Pierdere fiscala microintreprinderi contabil20 contabil20 (4) Contribuabilii care au fost plătitori de impozit pe venit şi care anterior au realizat pierdere fiscală intră sub incidenţa prevederilor alin. (1), ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare busubianca busubianca Buna ziua, Am și eu o întrebare referitoare la cheltuielile cu sponsorizarile: Daca o firma are pierdere fiscală in anul precedent, dar in anul ... (vezi toată discuția)